Gissa vem som kom smygandes hem igår?

Jo det stämmer. Lillebror! Efter en hel dags letande gav vi upp och alla hade lagt sig. Av någon anledning tiattade jag ut ur fönstret en sista gång, vet inte varför för det var ju helt svart ute. Men hursomhelst vad ser jag nedanför altanen? Ett litet vitt huvud som sticker upp. Tror ni jag blev glad eller vad? jag sprang ner som en galning och ut till Lillebror. Han verkade faktiskt glad att vara hemma igen.
Jobbet idag var som vanligt, varken mer eller mindre. Det roligaste var nog ändå när jag och Cissis pratade som våra gamla uttryck, orkar inte dra hur de uppkom men ni kan iallafall få njuta av de.

Kungens badrum
Är jag snyggare än en kaffekokare?
Och de som får plocka vidare är...

Det var nog allt för idag.
SJR

Har någon sett Lillebror?

Först hade jag bara tänkt flumma på lite om vad som har hänt det senaste som vanligt, men efter en händelse imorse måste jag ta det istället.
Som sagt. Imorse när mamam stod ute och tvättade fönsterna och tog bort den sista julbelysningen passade hon på att släppa ut Lillebror. Han har varit ute med oss tidigare och gått omkring på tomterna precis jämte oss, men alltid kommit tillbaka. Helt plötsligt var han bara borta. Vi har inger aning om var han kan vara och vi har varit ute och letat och ropat flera gånger idag. Nu är klockan 21.00 och han är inte hemma än och nu är det både kalt och mörkt så jag tror inte att han kommer hem idag. Man känner sig så orolig för hur han ska klara sig, varje natt ska han ju ligga jämte oss och järna då under täcket med. Han är bara som ett stort gossedjur och jag hoppas att han kommer tillbaka snart.

Därför lägger jag nu ut lite bilder på våran Lillebror och hoppas på att han kommer hem snart.
Bara för att min katt är världens sötaste.
Latis katten

SJR

Björnen kommer!

Björne säger "Kan ni skicka med bläckpennor tack".
Vem är då denna björnen? Jo, det är vårt nya husdjur på jobbet, eller han är bara på lån. Det innebär att vi nu både har en björn och silverfiskar. Den största skilnaden mellan djuren är troligen att Björne gör någon nytta medans silverfiskarna bara är äckliga. Björne är alltså en ny "maskin" eller vad man ska kalla det. Han ser ut som en liten röd bil, kanske 80 cm lång och 30 cm hög. Den fungerar så att de satte en reflextejp på marken som den går efter, som tåg på rälls. Bakom sig kan Björne dra pallar eller vagnar. Det är som sagt bara på prov nu i någon vecka, men det är helt klart underhållande när han helt plötsligt kommer åkande med en stot orange cyckelflagga på sig och en pall bakom. Och som tidigare sagt, det är ju alltid mysigt med ett nytt husdjur.
SJR


Skumtomtar och Dommarkurs

Eller borde det kanske ha varit Dommarkurs och skumtomtar? Hum, men det spelar kanske inte så stor roll.
Som kanske är underförstått är det vad min helg handlade om. Jag och fem till från Royal var på Dommar utbildning på Scandic här i Borås. Det var mycket lärorikt och roligt. Jag valde att gå inriktningen regler och vi fick kolla gamla cheertävlingar och leta regelbrott och bedömma och vissa tapp skulle ge 10% avdrag eller ej. Totalt gjorde vi 4 prov. Vet inte om jag klarade det. Vi ska får reda på det på mail men jag tror inte att jag gjorde det. Orkade inte överanstränga mig eftersom jag ändå inte vill bli dommare. 
Sedan i söndagskväll var Äni hos mig och fixade cheer program till bästa juniorerna. Det tar väldigt mycket mer tid än förra programmet, men det känns som att det som tillslut kommer fram är mycket bättre! Vi passade även på att testa lite placeringar och bygg med våra skumtomtar som vi (eller mest jag) mumsade på.
Bild 1, en klassisk placering.
Bild 2, en 4vånings pyrre helt utan säkerhetspersoner, Oja, så bra är vi ;)
             


Någor annat trevligt är att jag och Cissi var på vårat första, av många, pass på Friskis. Det blev Yoga förra onsdagen. Det vat kul, men inte jobbig. Kändes inte som man hade tränat efter, men det var skönt att sträcka ut musklerna. Så på onsdag ska vi förhoppningsvis dit igen och då ska Cissi träna gym före. Jag kommer senare eftersom jag slutar senare. Med det är iallafall planen. Onsdagar ska vara gym+yoga dag, kulkul tycket jag!

Hittade föresten en liten frågespalt på Änis BDB, tänkte lägga in den här och se om någon orkar svara. Gör ni det svara jag naturligtvis på den om er med.
1. Vad heter jag i efternamn ?
2. Vilken månad fyller jag år ?
3. Var bor jag ?
4. Var är jag född ?
5. Nämn något jag gillar?
6. Vad hatar jag  (tänk mat...)?
7. Har jag en pojkvän?
8. Favorit godis?
9. Nämn något/några band jag lyssnar på ?
10. Vad gillar jag att träna?

SJR

Gott och blandat

I helgen har jag presterat minsta möjliga, eller det var kanske inte riktigt helt sant. I lördags var min familj (minus Robban) och Kalander familjen och bowlade. Det var första gången och mycket trevligt. Jag och Stefan fick köra så de vuxna och Cissi kunde dricka öl, halv 4 bland massa barnfamiljer, kändes så där. Sedan bar det hem till de och massa god mat förtärdes. Ett tvång på kvällen var så klart att kolla på Körslaget och Team Magnus! Detta mest för att min mamma var med i det som visas innan de ska sjunga från de olika städerna. Mamma var med och dansade afro dans, det såg för jävligt ut! När de hoppade vänster hoppade mamma höger, men något bra var i alla fall att hon hade mitt ROYAL linne, lite gratis tv reklam ;) Sedan var det Semifinal i JVM. Spännande match som Sverige till slut vann! Dock slutade de tvåa efter finalen som gick mot Kanada i natt. Dommarskandal!
Här kommer lite bilder på Cissi, pappa och Malin in "bowlingaction".

CissiPappaMalin



En mycket bra sak är att datumet till året SM är satt. Från början skulle det vara 8-10 maj och då skulle inte filippa kunna vara med, men nu ska det vara 22-24 maj! As bra med andra ord!
ROYAL <3


Till slut vill jag lägga in länken till en liten You Tube film. Ni som läste förra inlägget läste om vår lilla gittar smashning. Nu har Martin lagt in sin film på You Tube, titta och njut ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tpP-B64DNS4
SJR

Trött trött . . .

Idag stod jobb på schemat, även andra dagen heltid. För er som inte vet så hade jag en liten pall olicka på jobbet den 30 oktober och har varit skjukskriven sen dess. Därför kände jag att jag borde jobba 8-5 idag ävem om mitt skift jobbar 9.15-15.15. Hur som hellst var det gaaalet lite att göra! Jag, Caroliné och Erik fick inventera bland filmen i typ 4 timmar. Jag blev helt konstig i huvudet. Kunde räkna att det fanns 74 filmer men skriva ner att jag hade 54, inte bra asså. Vid 3 komm Wille och sa att vi skulle pajja gittarer. Det har kommit som retur för att det var något fel någon stans. Kunde vara på trummorna, men allt skulle ändå sorteras och slängas. Jag och Jocke bygde ihop ett trummsett och sedan tog han en gittar och slog i trummorna, jag fick filma. Tror Martin gjorde samma och ha sa att han skulle lägga ut på You Tube, länkar om jag hittar. 
Nu är jag iallafall mycket trött! Är inte van att jobba så många timmar, men det är la en vane sak. 

Funderar på om jag har någon passade bild för dagens händelser, men det har jag nog inte så vi får vara nöjda så här =D

SJR 


Gott Nytt!

Idag är det nyårsdagen, även kallad bakis-dagen. Dock tycker jag nog att jag klarade mig ganska bra, men jag skulle ju ljuga om jag inte påstod att jag nog är lite seg.
Min nyårsafton skulle avnjutas på Brämhult hos Kalander. Nu blev våra planer på fest inte riktigt uppfylda så vi var endast 4 pers! Och då var 2 sjuka och inte så festsugna. När klockan var halv 11 var det därför otroligt dött. Jag och Cissi bestämde oss därför för att dra vidare. Hon åkte till några kompisar men jag kännde mig trött och på lite dåligt humör så jag åkte hem och kom precis till 12 slaget. Hemma var det bättre än jag hade förväntat med full fart till ca 4 då folket började dra sig hemmåt. Sammanfattat var det la ingen dröm nyår men endå helt okej.

Vidare tänkte jag presentera en av mina julklappar idag, även om det inte var den seriösaste. Det var en present ask som innehöll en lågenergi lampa och en "dusch klocka". Det är en sådan julklapp som företag kan köpa från åretförsöljare och ge till sina anställda typ. Det roliga med just "dusch klockan" är att det är ett litet timmglas som rinner igenom på 5 min. I genomsnitt så duchar vi Svenskar 8 min per dusch och om du förkortar det till 5 min sparar du massa energi (jag kommer inte ihåg exakt hur mycket, men är det nån som vill veta så fråga bara). Så nu sitter den upper i vår dusch så det är lätt att se hur länge man duschar. En rätt smart sak tycker jag iallafall!
Ett timmglas som tar rinner ut på 5 min. Anledningen till att det ståt en 8:a på den med är för att Svenskar i snitt dushar 8 min och om man iställer dushar 5 min sparar man massa med energi.

SJR 


RSS 2.0