Blogg torka

Jag vet att det har varit dålig aktivitet här på bloggen, det har dock en ganska bra förklaring, Jag har inget internet! Ska jag in på datorn måste jag ta min brors dator. Det innebär slåss om datorn och inga roliga bilder. Man blir inte så inspirerad då, Det ska dock ändras nu. Får beskriva min dag i ord istället för bilder.

Slö

Idag har jag verkligen gjort minsta möjliga, men det gör inte så mycket tycker jag eftersom jag ändå ska jobba imorgon. Så 2 dagar han jag vara ledig innan de behövde in extra folk. Tänk om det kunde fortsätta så här bra? Jobba kanske 2-3 dagar i veckan oj vad bra jar hade mått. Tyvär tror jag inte att det kommer bli fallet, men då hinner jag iallafall lägga all tid på att mina juniorer ska äga på SM!
Imorgon är första träninen sen DM och det ska bli kul att träffa alla igen. Plus några till. Det här kommer bli så bra så bra.
Förövrigt fick papi hem sin nya bil idag! Brumbrum/mummsmumms säger jag bara. Tyvär annvänder han ju den så mycket att jag antagligen knapt kommer att få låna den. Men när jag gör det ska jag glida omkring ordentligt. Antar att jag måste ta en blid av den och lägga upp. Men det får bli en annan dag.


Lycka

Fösta april idag och jag kan inte komma ihåg när jag mådde så bra sist. Inte för att jag har mått dåligt eller så, men jag jag gick till bussen vid 11 idag och kännde de varma vindarna, hörde fåglarna som kvittrade och kände lukten av vår fyldes jag av en varm kännsla. Den har suttit i hela dagen. Skulle nästan kunna tro att jag har haft solglasögon på mig hela hösten och äntligen fick jag ta av mig dem. Det är därför jag älskar våren och sommaren!

Trots att det kanske lät som att jag nyss blev lycklig, så måste jag ju säga att jag mådde mycket bra i helgen.
I fredags drog hela Royal ner till Malmö för att tävla DM. Det gick otroligt bra, måste vara vårat bästa DM hittills! Här är våra resultat.

Cheerdans A-Silver
Cheerdans B-Silver
Cheer B Jr- Brons
Cheer Minior-6:a
Ind Jr Ammanda-Guld
Ind Jr Josse-Silver
Stunt Jr-Guld
Cheer A Jr- Brons

Med andra ord fick alla utom miniorerna med sig minst en medalj hem. Men de kommer ta det nästa år istället. Nästan hela laget är ju direkt från miniminiorerna. Så nu hinner de växa till sig lite.

Dans A gjorde sitt bästa framförande någonsin. Tyvär fick de avrdag, men nått sånt ska vi inte se på SM.

Dans B var grymt duktiga hörde jag. Att de sedan bara har tränat tillsamman sen mitten på december och igen har en cheerbakgrund säger la med mesta.

B Jr ni har snyggaste programmet och jag hörde att det såg helt grymt ut!

Ammanda och Josse, vi var båda super bra. Lite kul att de sa mig som tränare fast jag inte har hjälpt er förutom på tävlingsdagen. Nu när båda gick till SM får ju la satsa på båda till EM eller? ;)

Stunten ni hade inga motståndare, men kolla poängen! Två träningar, ni missar bara en liten grej och vi får fantastiska poäng! Jädrar vad vi ska kämpa!

A Jr bästa laget! Brons blev det och fast vi var sugna på högre valörer är jag så jädra nöjd över er! Nu satsar vi mot SM och så ska allt sitta perfekt. Och glöm inte mottot: No stress, we're the best!

Tillsist lite bilder!

Bussen påväg ner


Bussen påväg ner


Bussen påväg ner (Josse gillar att vara med på alla bilder)


Mimmi är glad!


A Jr innan invigninge. De har på sig de nya fina rosetterna som jag och Äni spenderade en hel dag med att göra =)


A Jr och minior innan invigning


En glad Fisk


Lagfotto A Jr (för att vi äger på Royal pose)


Lagfotto A Jr (för att vi äger på crazy pose med)


Lagfotto Minior


Lagfotto B Jr


Dans B


Dans A


Jag och Elin kollar på Ammanda


Så här smarta var arrangören och speekern. Behöver jag säga att mina päron var väldigt arga över hur korkade de kan vara. Tror mamma kommer ta fram sina arga ögon och infoga de i ett mail till arrangörerna. (Josse i bakgrunden)


B Jr


Bästa A Juniorerna!

Winners meant to be-RCD

RSS 2.0