DMDMDMDMDMDMDMDM!

Idag drar vi ner mot Malmö! Men först ska jag till jobbet och försöka koncentrera mig i ett par timmar. Undra hur det kommer gå?

Kommer hem igen på lördag kväll, med eller utan medalj. Oavsett är jag så sjukt stolt över mina A-Jr. Mycket motgångar iår och trots de har de kämpat som galningar. Mycket kärlek!

         


RCD
FTW
FFS

Alla vi som älskar Royal...

Oj, nu var det längesedan. Som vanligt med andra ord. Så vad har då hänt sen sist? Vet inte riktigt, eftersom jag inte kom ihån när jag sist skrev. Men jag har iallafall

Besökt Sthlms DM
Där skulle jag vara tävlingsspotter. Jag åkte upp fredagen den 13:onde, och träffade Anna-Helena (GCO) och John-Erik (MFC) på tåget. Jädrar va kul vi hade det, både på och utanför mattan. Lagen var ruskigt bra, som förväntat, men jag kan säga att det ser mycket stadigare ut framifrån än underifrån. Det var iallafall mycket lärorikt och jag längtar till nästa gång jag ska spotta!

Beställt biljetter till Mando Diao
Den 24/4 drar jag, Therese och Cissi till Lisebergs hallen för att kolla in detta bandet. Det var la inte så mycket min idé, men jag tror det kommer bli grymt kul!

Inte fått förlängt på jobbet
Tråkigt men sant. Sista mars gör jag min sista dag. Känns mycket omotiverande att gå till jobbet nu, men har faktiskt kommit på massor med saker jag kan göra!
-Jobba på beach 09
-Hälsa på Timmen i Motala
-Hälsa på Sandra i Halmstad
-Följa med Therese till Jönköping
-Träna massa cheer!
-Ploppa lite
-Lära mig laga mat
-Kolla på alla avsnitt av Vänner
Kommer på mer såsmåningom!
(Bild på Timmen)

Firat mammas födelsedag
Min kära Mami fyllde 42år, så vi firade henne litegran.

Uppvisning i GBG
Vi hade uppvisning på GF Kennedys gymnastiktävling med stunten. Det gick bra, och kan lova att gymnsaterna var inponerade! Jag trode några som gick förbi när vi tossade skulle svimma! De skrek iallafall till. Sedan fick vi syn på en kändis som vi naturligtvis var tvugna att ta ett klassiskt cheer-gruppfotto med!
    

Nu är det DM på lördag! Herregud vad nervös jag är. Men det kommer gå bra. Vi ska iallafall ha roligast av alla med våra hejjarramsor och alla galna cheerleaders!

ROYAL4LIFE
  

Mot Uppsala imorgon!

Som kanske ni har märkt är jag inte den bästa på att uppdatera bloggen. Hinner bara inte med det på veckorna. Men det trillar iallafall in något inlägg då och då.

Sen sist har jag hunnit med att vara på krogen. Det va as skoj! Träffade bland annat min granne som gör lumpen nu. Det var fult av trevligt folk där och jag dansade massa. Riktigt trevligt med andra ord.

I tisdags var det stunt träning och den gick riktigt bra! De kommer ha ett så grymt program på DM! Tidigare på dagen fick vi besök på jobbet. Det är inget ovanligt, men denna gången var det ett ovanligt besök. Det var nämligen massa lärare från Teknis som var där på studie besök. Trodde på allvar att jag skulle svimma! Var så otroligt oväntat. Efter att ha gått runt med en puls på ca 180 i nån timme gav de äntligen sig av. Vet inte varför, men det var nog övraskningen att de var där som gjorde mig så illamående.

Nu är det torsdag och jag borde sova. Ska åka till Uppsama imorgon för att spotta på Sthlm DM. Att spotta är att vara en sorts funktionär kan man säga. Är faktiskt ganska nervös. Kommer med uppdatering så småningom om hur det gick. 


Hej alla glada!

Nu är det fest! Jag och Therese är hemma hos mig. Snart blir det Trädgår'n för hela slanten. Tanken var att det skulle bli några mer men nu är det ej så. Just nu ligger Thererese på golvet och fotar som en galning, bokstavligt talat. Men nu ä det något som har hänt med kameran. Nått konstigt har kommit upp. Får la be de snälla människorna Elin eller Lena som kan lite om kameror fixa det.

Just det, antagligen kommer detta inlägg raderas imorgon. Eller så kommer det upp lite roliga bilder på oss. Får se. 

Äntligen helg!

Gött att det är helg igen! Veckorna går snabbt men det kan ju vara för att vi har så mycket att göra på jobbet. Förstår helt ärligt inte vad de håller på med. Det slutar folk varje månad men det blir inte mindre att göra eller så. Iställer sliter alla som galningar. Och det här ska vara lågsäsong och lågkojuktur?! Denna veckan har det inte varit en ända dag utan övertid! Idag kunde jag dock inte stanna efter 5 eftersom jag skulle träna med juniorerna, men det kompenserade jag med att vara inne kl 7 istället.
Föresten var det någa som grävde av en sladd i  Göteborg så hela vårt datorsystem fick gå på nån backup server tillsammans med massa andra företag. Tydligen går även hela sjukhustets servrar på samma "sladd" så det hade det la inte heller så kul. Inget fungerade för oss, och sånt som kanske går på 3sec i systemet tog över 10 min! Seriöst. Nu verkar det iallafall vara löst. Fy så läskigt att sjukhuset blev drabbat tycker jag. Det ska ju bara inte få hända.

Nog om det. Idag hade jag iallafall lite tjej-mys med Malin. Mami och Papi är i Stockholm, så vi köpte pizza och kollade på film. Det var mys. Imorgon ska Robban med till Stockholm för att kolla på Metalica och Malin ska till kusinerna så jag tänkte hänga lite med Therese. Det blir nog fest för vår del. Förfest hos mig? Måste ju utnyttja att det för en gångs skull inte är någon hemma hos mig.

         
En bild jag tog i Grekland.     Lyckliga studenten!
Fråga mig inte varför


Myspys =)

Tänk att det redan är måndag igen. Fattar inte att veckorna kan gå så här snabbt. Dessutom går helgerna också för snabbt. Speciellt när man har mycket att göra. Min helg var som sagt fulpackad. Detta han jag med.
Jag slutade jobbet 15.15 i fredags och då bar det direkt av till Borås Hallen. Vi skulle ha stunt träning kl 4, men Daisy kunde inte komma och Oliva hade glömt av och kom först kvart i 5 så det blev inte så mycket med det. Men de han iallafall göra en ny libb uppgång. Sketa snygg! Sedan var det Jr träning. Efter det skyndade jag mig hem och fixade mig för att åka till Cissi. Vi skulle till X&Y eftersom en på jobbet skulle spela där. Lynn tror jag de hette. Hursomhellst så gick de på så jädra sent att jag han typ höra två låtar innan jag åkte hem vid 1.
På lördagen skulle vi till Göteborg men innan det var jag tvunden att köpa inflyttningspresenter till Therese och Linus. Det blev lite tight, men kl 1 var jag iallafall på plats vid B-hallen. Vi packade oss in i bilarna och begav oss mot Göteborg. Vi tränade kl 2-6 och sedan åkte vi tillbaka igen. Efter att ha varit lite taxi här i Borås var jag hemma vid halv 8, och på något sätt lyckades jag bli klar för att åka till Therese på en halvtimme! Måste vara personligt rekord! De va jättekul på festen, men sedan var det bara jag och Viktor som drog till Harrys. Vi hade iallafall kul.
I söndags skulle vi ha cheermys så jag mötte Fisken på Coop kl 2. Vi handlade massa med godis och chips som vi skulle äta. Alla Royals kom vid 3 så vi lekte, kollade film och gjorde ramsom ända tills klockan var 7 och föräldrarna hämtade upp dem igen.

Bilder från cheermys
         
Lag "number one"              Lag "victory"                           Royal cheerleaders

         
Lite bus                                 Kö till godis bordet             Lek!


Fisken vid godis bordet

RSS 2.0