Sötisar

Mina kusiner har skaffat kattungar idag! Var tvungen att åka och kolla på dem såklart. De har tyvär dock inga namn ännu.

Katt 1





Katt 2




Båda två


Anna Anka

Sittar och kollar på Anna Ankas jul. Vet inte om jag ska försöka döda henne eller inte.

Jag tror att får bli min nya idol istället!


Hugg en gran

Förra helgen följde jag med mina förändrar och Karlander ut i skogen. Karlander skulle hugga sig en julgran så vi var med mest som smakråd. De tyckte att vi med skulle hugga en men vi har alltid en stor kungsgran och det tycker jag är så fint att jag inte vill ha något annat. Dessutom gillar ju Lillebror att ligga och sova på grenarna och det skulle ju inte funka så bra i en vanlig gran. 

Det hade kommit lite snö dagen innan, så det var riktigt fint i skogen!


Men där det var täta granar hade snön inte kommit igenom så det var tydliga skilnader på marken.


Vi hittade en riktigt fin gran! Synd bara att det vita inte kommer att vara kvar när man tar in granen. Kanske borde köpa konstsnö på sprayburk...


Pappa fick ansvara för att bära tillbaka den stora granen till bilen.

The box

Igår var det sista träningen för året men juiorerna. Känns lite tråkigt eftersom jag flyttar efter jul och då inte vet hur mycket jag kommer kunna vara med. Jag var själv tränare eftersom Aleks är i Teneriffa och Anna är sjuk. Dessutom var den många borta så vi passade på att leka "apan i trädet" eftersom det är något som man inte så ofta har tid med. Några i laget hittade på en ny rörelse som vi nu ska köra stenhårt med!
The Box, eller Fyrkanten som den med kallas.


Musketeers!

Några bilder jag tog på våran julavslutning!





 


Hur är det på högskolan?

Detta är till alla er som trode att det var tråkigt att studera på högskolan. Detta hände på en av våra föreläsningar. Det är inte jag som har filmat det.

Denna första filmen är faktiskt på en student. Så det är ingen föreälsare...


Här är en student som tar ut svängarna när vi har skulle dansa istället för att ta en bensträckare. Helt underbart tycker jag att det är!

Bakis ångest!

Igår fick jag ett väldigt trevlig samtal från en gammal kompis. Hon hade varit ute i fredags och behövde prata av sig lite. Hennes kväll hade minst sagt varit speciell. Med hänsyn till henne så tänker jag inte skirva hennes riktiga namn. Vi kan istället kalla henne för "Karin". Detta hade hon råkat ut för.

De hade varit några kompisar som skulle ut och festa tillsammans. Först hade de suttit på ett café/fik och pratat och druckit. När de skulle gå så hade Karin fått i sig endel, men det var under kontroll. De gick vidare till ett dansställe. Det sista hon kommer ihåg är att hon betalar inträde, sedan är det svart. När hon sedan varkar till och återfår medvetandet står hon utanför sin lägenhet. Hon känner på dörren men den är låst. Då inser hon att hon inte bara är hon utelåst dessutom är hon helt naken! Inte en ända tråd hade hon på kroppen och inga nycklar för att komma in eller någon mobil. Karin börjar kacka på alla sina grannar och gör allt för att försöka få tag på en telefon. Ingen öppnar dörren. Tillslut ringer någon till polisen så det anländer två poliser till platsen, och klockan är runt 5 på morgonen. Polisen kan inte göra så mycket åt saken utan ringer till en låssmed. När han kommer dit inser han att han inte heller kunde lösa det utan att forcera dörren. Karin ringer då till sina föräldrar som har en extra nyckel. Poliserna hittar en förstahjälpen filt som Karin virar runt sig när de sätter sig i polisbilen hem till hennes föräldrar. Där får en extranyckel och sedan kör poliserna tillbaka henne till sin lägenhet.

Jag viste inte vad jag skulle säga när hon berättade detta för mig. Det kunde ju faktiskt ha slutat riktigt illa, men nu gjorde det som tur var inte det. Men antagligen kommer vi aldrig få veta vad som hände under de timmarna och varför hon lämnade sin lägenhet mitt i natten helt naken...

MFC JUNIORS!


lite optimism

"Vi måste tro, att vi är bra."


lite optimism i höstmörkret

"Små saker som vi fått gjorda,

är bättre än stora saker vi planerar att göra."


Svenskt Näringsliv

Kan inte göra något annat än att älska dansen!







I <3 MFC

Otroligt bra jobbat av dansen på VM. Tyvär insåg inte dommarna det och de fick inta sista platsen? Här är deras program, och ärligt talat måste dommarna ha varit påverkade av något eftersom de inte såg hur bra det va!


I <3 JAPAN







RSS 2.0