Bra start på dagen

Idag gick jag upp tidigt (tidigt för mig iallafall) För att köra min syster till Byttorps idrotsplats. De skulle ha nån klassdag tror jag hon sa. När jag var på väg hem så passerade jag Maxi. Tänkte att det kunde vara gott med nybakatbröd till frukost så jag stannade till och gick in. Men vad är det första jag får syn på? Ett jordgubbsstånd! Inte Svenska "gubbar" men det spelade ingen roll för min del. Så utan frallor men med ett paket färska jordgubbar åkte jag sedan hem. Det var den bästa frukosten jag har ätit på mycket länge. MUMS säger jag bara!


Lördag

På lördagen var det stunten, dans B och B-jr som skulle tävla. Som tur var så fick jag mycket mer sömn denna natten. Jag tror faktist att det var nästan 5 timmar! Dagen flöt på bra och stuntens förtäning gick helt okej, bara ett bygg som strulade. Så vi gick och tränade lite på det och det känndes bra igen.
Efter ett tag kom B-jr tillbaka från sin förträning. De hade ett otillåtet bygg och var tvugna att ändra det. Kan säga att stämningen inte direkt var på topp. Men tränarna, och Natalie framförallt, hjälptes åt att peppa upp dem igen och efter att de hade fått äta lite var stämningen på topp igen.
Sedan var det dags för tävling. Dans B körde först av våra starter. Det gick riktigt bra för dem trots att Mimmi och Johanna var tvugna att hoppa in för bara en vecka sedan. Efter de hade kört gick vi och värmde upp och sedan var det stuntens tur att köra. Det gick riktigt bra för dem, med tyvär tappade de samma bygg som på förträningen. Det märktes att de var besvikna efteråt, men misstag kan ske så vi gick och tittade på B-Jr. Det gick faktiskt mycket bra för dem. Okej de rasade några bygg, men danserna har aldrig sett så bra ut som de gjorde nu.
Slutresultatet blev. Stunt 4:a, Dans B 6:a, B-Jr 5:a.
Efter tävlingen åkte hela föreningen hem. Det var bara jag och Äni som stannade kvar. Så vi kollade på Robbinsson (båda blev mycket besvikan över att Erik fick åka), gick och köpte glass på Max och var ute och kollade på ACC när de byggde.


Fredag/Lördag

Tänkte berätta om hur min SM helg i Nyköping såg ut. Men jag känner nu att jag är mycket trött så tar nog bara torsdagen och fredagen.
Som sagt tillbringades hela helgen i Nyköping. Det har varit en otroligt kul helg både med skratt och bra placeringar.
På torsdagen åkte vi upp och när vi var framme så byggde vi bara lite utomhus. Naturligvis var piff&puff sena och missade nästan allt.
I fredags tävlade Josse, Amanda, A-Jr och A-Dans. Jag skulle åka till hallen kvart över 7 så jag gick upp kl.6. Problemet var barara att jag inte kunda sova kvällen innan så det klockan var sist jag kollade på den var 4.30. Då kändes det bra att veta att man skulle upp 1.5h senare (eller inte). Trots det lyckades jag att somna med då drömde jag istället att jag blev skjuten! Tävlingen gick iallafall mycket bra. Dansen tog brons och de blem mycket glada. Josse tog med brons och blev ännu gladare. A-jr kom på 4:de plats och jag blev så jädra glad. Helt otroligt med tanke på alla problem vi haft och att första gången vi kunde köra programmet var på måndagen innan tävlingen. Amanda gjorde en grym insats men tyvär räckte det inte hela vägen.

SM!

Om knapt en timme så sitter vi på bussen påväg till Nyköping! Ska bli så kul att tillbringa en helg med enbart cheer. På fredag tävlar A-Jr, Josse, Amanda och cheerdans A. På lördagen tävlar Cheerdans B, Stunt Jr och B-Jr (de tävlar internationella tävlingen) och sedan åker hela föreningen hem. Men jag och Äni ska stanna coh kolla söndagen med och sedan ska vi åka med GC Troops hem igen. Nu ska jag ladda det sista innan tävlingen!









 

Det är över nu

Igår avgjordes årets upplaga av Eurovision Song Contest. Även om jag inte trode på en förstaplacering för Sverige så var det ändå något innon mig som hoppades/trodde på en topp 10 placering iallafall. Men tillslut blev det en 21:andra plats tror jag.
Det syns ju helt klart att Rysland verkligen har lagt ner de 340miljonerna på tävlingen. Vilken öppningsakt säger jag bara! Fruktansvärt bra! Även mellanakten var bra, även om jag inte riktigt fattade om den skulle gå ut på något. Dessutom hade de bytt ut de fruktansvärda programledarna från semifinalerna ,och bra det gjorde tävlingen så mycket bättre.
Jag tycker att det var kul att Norge vann. Det är en bra låt och de hade ett snyggt framträdande med. Så grattis Norge och lycka till med arrangemanget.

Glad!

Tänkte bara säga att mina juniorer var så duktiga idag! Nu väntar vi bara på Natalie och Filippa så fixar vi biffen nästa vecka =D


Schlagerkväll hos Mimms

Jag har en galen kompis som heter Mimmi och är besatt av allt som har med schlager att göra. Det är väldigt bra tycker jag eftersom ingen av mina andra kompisar delar mitt intresse för schalger. Dock bör jag nog tillägga att Mimmi är lite mer besatt än vad jag är :). Hur som helst så åkte jag direkt efter träningen i tisdags upp till Mimmi för att avnjuta den första semifinalen. Mimmi hade tillverkat egna poängprotokoll som vi satt och fylde i under hela tävlingen. Sedan skulle vi även gissa vilka som skulle gå vidare till finalen. Jag prickade stolt in 8 av 10, men fick se mig slagen av Mimmi som prickade in hela 9 av 10!

Igår var Äni ledig från jobbet, så vi passade på att ta en riktigt lång lunch med Helena. Mycket mycigt var det. Tror vi satt på Viskan i säkert 2 timmar och bara snackade skit. Efter lunchen vandrade vi runt lite i stan och jag köpte present både till Alexandra (en jag alddrig har träffat) och till Äni eftersom de ska ha 20/21 års fest på fredag. Det kommer nog bli mycket kul!
Och till Äni: Du kommer ALDRIG kunna gissa vad jag har köpt =D

Olika roligheter

Jag tänkte att jag skulle prata lite om de senaste dagarna med start idag.
Dagen började helt vanligt och jag gjorde mest ingeting. Helt plötsigt ringde telefonen och det var från ENS. Det var tydligen massa att göra så de behövde ha in hjälp. Jag slängde mig med andra ord på nästa buss och åkte ut till viared. Dessutom fick jag idag redapå att jag har fått sommarjobb i 5 veckor! Gött! Dessutom ska jag jobba imorgon med eftersom det skulle bli mycket till Finland. 

Lördagen spendersdes också med folk från ENS. Det var "äventyrsresa"/fest. Vi åkte till Påarpsgård tror jag det hette. Där hade vi 5kamp. Jag var med i det rosa laget, men jag tyckte att ett mer passande namn skulle ha varit  "pink ladies and the three musketeers" och med mottot "tink pink" utalas som det stavas. Jag vet inte vilken plats vi fick eftersom de bara sa 1:an och 2:an. Men värt att nämnas var att jag äge alla på bågskytte. Jag vann den grenen och utklassade nästan de andra, lite roligt med tanke på att jag inte har tränat bågskytte eller så.
Efter lunchen var det lite olika aktiviteter. Jag följde med de som gick till sjön för att åka jetski, vattenskidor och kneebord. Men eftersom det var 9 grader i vattnet valde jag att bara titta på.
När jag var hemma vid 8 tiden fixade jag mig snabbt och fick sedan Robban att köra mig på Elins moppe till Normalm. Känndes helt klar som att jag var 16 igen. På Normalm förfestade vi och Therese och Linus. Det var riktigt kul där och sedan drog vi vidare till Harrys.
Mina Olika roligheter var det här


Fredag

Idag är det fredag, och det innebär att det är lördag imorgon, och imorgon ska jag åka iväg. Jag vet dock inte var. Det är med mitt förra jobb ENS som jag ska iväg. De satte upp lappar om denna resan typ två veckor innan jag slutade och så sa de att även vi som inte skulle jobba kvar fick åka med. Det ända jag vet är att jag ska ha oömma kläder, en keps, badkläder om man känner för det och att vi är borta mellan 9.30 och ca 19.00. Det kommer nog bli spännande tror jag.

Idag träffade jag Natalie i C3 för att hjälpa henne träna lite extra. Det är nämligen så att Natalie laddar inför SM med en tripp till Mallorca. Hade varit skönt att få åka dit nu och slippa allt regn här i Borås. Men iallafall så gjorde vi massa handvolter, förövningar till hanvolter och endel hopp. Så nu ska hon bara fortsätta träna på det i värmen har hon lovat. 

Föresten så hittade jag en så söt bild på henne från 20års jubileumet.   

Uppvisning

Igår var en roligt dag! Vi hade våravslutning/20års jubileum. Det var en lång dag. Först träffade jag Cissi på dagen. Vi var ute en sväng med Harry och sedan åt vi på spice'n'rice, mycket gott! Sedan drog jag vidare till Borås Hallen. Vi skulle lägga fram alla mattor, både cheer och dans så det tog lite tid. Dessutom skulle vi öva på dem gemensamma dansen som vi skulle avsluta med. Det gick helt okej så det var brara att springa upp och dricka lite vatten innan allt började.

Först var det invigning och och tränar show. Jag var med i Starpilot gruppen. Jag gjorde lite fel men det spelar inte så stor roll. Det var ju bara en kul grej. Sedan var det utmärkelser med. Det är svenska gymnastikförbundet som delar ut dem. Jag fick en brons "medalj" typ för att jag har varit aktiv med bra närvaro i 10år och en brons "medalj" för att jag har varit tränare i 5 år. Tänka att det är så länge! Ska ta ett kort på "medaljerna" och lägga in här med tänkte jag.

Sedan var det stuntens tur. Det gick inte perfekt. Men det är ändå saker som vi kan jobba på, och det är bra.

A-jr var också väldigt duktiga. Trots skador och sjukdomar gick ni ut och körde ert bästa. Och det gillar vi =)










Skador...

Ojojoj. Kan man har mer otur än vad vi har haft iår? Tror knappast det. Våran träningssituiation innan SM är knappast optimal. Detta är hur vår uppladning ser ut.

Tjej 1, borta denna och nästa vecka.
Tjej 2, borta nästa vecka
Tjej 3, opererar halsmandlarna idag. Det innebär att hon minst är borta 10-14 dagar.
Tjej 4, skadade tänderna i lördags. Osäkert när hon kan träna igen
Tjej 5, skadade fingret igår. Ska vila 1-2 veckor.

Vilken tur att vi då har världens kämpare i laget som inte ger upp. Vi kommer kämpa järnet så mycket det bara går och visa hela cheer Sverige att Royal inte ger upp i förstataget. En annan bra sak är att vi förhoppningsvis har haft tillräckligt mycket otur iår så vi klarar oss ifrån det nästa år ;) SM guld 2010 med andra ord!

Lite bilder från gymnastiken igår.
   


Och bara för att Anna och Kikkan är så heta!

Oväntat

I påskas, på långfredagen för att vara exakt så trillade min morfar. Han är ganska gammal och inte riktigt i den bästa formen. Problemet vara bara att har bröt sjätte och sjunde kotan i nacken. Det viste ju inte vi om och när han åkte till akuten på lördagen så röntgade de han och sedan skickade hem han igen med förklaringen att han hade sträkt en muskel i nacken. Sedan ringer en läkare till mormor på söndagsmorgon (vid 4) och säger att de hade fel och att han hade brutit nacken. Läkaren säger att han ska ligga stilla och sedan komma upp när de hade vaknat.

Då undrar jag vem det är som har gjort den bedömingen att han kunde få åka hem från början. Uppenbarligen har de ju inte tittat på hans bilder ordentligt för som jag har förstått det är det ju väldigt alvarligt, Efter der blev det en väldans fart. Han skulle skickas till Sahlgrenska för operation eftersom de inte var kapabla att söva morfar här i Borås. Men det gick ändå inte att operera han eftersom har som sagt inte är i den bästa konditionen. Så nu ska nacken självläka. Han gär på jätte starka medeciner och får bo på ett "ålderdomshem" nu. Det är så hemsk. På två veckor har har gått från att kanske inte vara jätte pigg men ändå helt okej till att knappt känna igen oss. Han kan inte gå själv, han sover nästan hela tiden och har svårt att äta. FY FAN, säger jag bra. Hur kunde det bli såhär?

En bra sak är iallafall att min moster Lena har flygit hit från USA. Hon jobbar som rehab-sjuksköterska eller nått sånt där så hon ska försöka få igång han och kolla upp alla medeciner och allt sånt. Så nu är det fulfart i några dagar till innan hon åker hem.

Så vart vill jag komma? Tror inte att jag är den första som säger detta, men passa på medans ni kan. Du vet aldrig när det kan ändras.


Äntligen!

Idag var data-tommy hoc oss och fixade vårt internet. Så nu kan jag komma in på min egna dator igen!

Igår var vi med laget i GBG och tränade hos GCO. De har en hall med 12*12 matta och en air-track. Efter ca en timmer när vi hade börjat bygga fick Linnea ett slag över munne så det började blöda väldigt mycket. Vi gick iväg så hon kunde skölja munnen och det visade sig att det var 2-3 tänder som hade flyttat på sig av slaget. Som tur var så var det en mamma till en i Bobcats där som var tandläkare och hon sa att vi var tvugna att åka till Sahlgrenska med en gång. Så hon visade vägen och jag och Linnea åkte efter henne. På Sahlgrenska fick de bedöva henne i hela munnern för att de skulle kunna fixa till tänderna, och när de tillslut satt tänderna på plats så limmade de fast en typ ståltråd som ska hålla tänderna på plats tills att det läkt. Det jag vill komma till är iallafall att Linnea var så otroligt duktig. Det måste ha gjort ganska ont och hon klagade inte en ända gång. Så största stjärnan till dig Linnea!

Tänkte passa på att ladda  upp lite gamla bilder nu med, eftersom jag kan =)

Först har vi Cissi, Therese och mig Mando Diao
    

Sedan har vi lite blandade bilder från Valborg hos Karlander
         
    

Och tillslut lite bilder från träningen med GCO Bobcats
    

RSS 2.0