Arg!

Funderar starkt på att börja slå huvudet in i väggen... Av någon anledning så kan jag inte se VM på min dator och inte på mammas heller. Allt jag ser är en vit skärm. VARFÖR?

Cheerleading VM

Undra hur många cheerleaders som i denna stund försöker koppla upp sig på cheer:tv för att kolla på VM som startar i tyskland nu. Antagligen många, för det funkar inte! Jag får panik på detta. Ska jag sitta och försöka en stund till eller ska jag ge upp? Vi får se hur det bilr...

Jul mys

Snart är det jul och själv har jag redan hunnit med att baka både pepparkakor och pepparkakshus. Självklart har jag inte gjort det själv utan tillsammans med allkonstnären Cissi. Här kommer resultatet!

Framsidan


Baksidan och ena gavlen


Framsidan igen



Baksidan

Juniors

Idag var det en bra träning! Vi tränade för juluppvisningen. Vi har ju gjort ett alternativt program. Det är bara lite blandade saker. Dock är det en väldigt lång jympa men det blir nog bra ändå.
Det är vid sånna här träningar som jag känner att jag kommer sakna laget lite extra mycket nu när jag snart flyttar. Men jag vet att Anna och Aleks kommer piska dom till DM så det blir nog bra.


Äntilgen

Äntilgen har jag fått tillbaka min dator efter att den har varit på reparation i typ en och en halv månad! Felet var att den knappen som man använder för att vänsterklicka med hade blivit en högerklick, och högerklicken högerklickade den med... Så det var lite omständigt kan man säga.

Förövrigt så håller jag och Josefin på att leta lägenheter i Varberg som galningar! Tanken är ju att vi ska flytta ner efter jul för att plugga, men just nu ser det ju inte allt för ljust ut. Jag som dessutom hatar att åka bil kommer ju aldrig orka med att pendla. Nej tack säger jag bara.
SÅ OM NÅGON HAR EN 3:A ÖVER I VARBERG, VÄNLIGEN KONTAKTA MIG!

RSS 2.0