Bilar!

När jag och Anna var i Nyköping under EM helgen hittade vi ett bil-museum på vårt hotel! Tog iallafall lite bilder och nu när jag har fått tillbaka mitt minnes kort så kan jag lägga upp dem. Det fanns även beskrivning till alla bilar, men jag kommer inte ihåg vad det stod.


Denna bilen var låååång och cool! Tänk att köra en sån i stan.


Många bilar fanns det!


Notera att ratten sitter på "fel" sida.


Jag med en Ford.


En till Ford bild.


Här är Forden från sidan. Mycket cool!


Anna ville test köra


En av de största bilarna, tror jag. Anna ville se hur den såg ut inne.


Anna tränade inför sin blivande topp karriär i coed ;)


Cheerposé?


Crazyposé?


Grymt stor bil!


Denna också!


Jag vid "häst och vagn" vagnen. Känndes faktiskt som att det spökade i den. För det var ganska mörkt i lokalen så man såg inte riktigt hur den såg ut innuti.


Nästa topp pose


En gemensam avslutande cheer pose med en liten bil =)

"Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut"

Den senaste veckan har jag drömt en hel del kunstiga drömmar. För ett par dagar sedan drömde jag att jag blev påkörd av en båt! Och inte en liten båt heller, utan den var i storlek med Stena Line båtarna. Lite konstigt tyckte jag att det var när jag vaknade. Men ibland så drömmer man ju konstiga saker.

Ett par dagar senare så drömde jag om det absolut värsta jag vet. Ormar! Det var efter jag läst om att Universeum köpt in en av världens farligaste ormar. Den kan tydligen döda 100 presoner med de mängd gift den sprutar in vid ett bett. Ush, jag ryser bara när jag tänker på det.
Hur som helst så drömde jag att jag var ute och gick på Hedvigsborg och det var ormar precis överallt. Jag fick sick-sacka mellan dem. Sedan dök denna ormen upp och den jagade mig hela vägen hem. Men det västa var nog iallafall att jag, när jag vakande, var helt säker på att det hade hänt. Mindre trevligt kan kan säga.

Och så till nattens dröm. Jag drömde att jag skulle dö! Jag hade någon livshotande sjukdom och jag hade beslutat för att ta nått gift för att dö med en gång. Aktiv dödshjälp kan man säga. Men så hade jag glömt att säga till mamma & pappa att jag skulle dö så jag behövde få tag i dem först. Som tur är så han jag inte få sprutan innan jag vakade. Men det läskigaste var att även denna drömmen satt i efter. I drömmen var jag helt tillfreds med att jag skulle dö, och det har jag även varit hela dagen. Har nästan suttit och väntat på att nån pall ska välta över mig, eller att jag skulle krocka när jag åkte hem.
Men som tur är så hände inget, och det är nog bra. För jag är nog faktiskt inte så redo för att dö som jag trode.  


Katt

Söt film. Föstår dock inte poängen med den konstiga låten...


Söt

Hittade precis denna underbara Mops valp.
Jädrar va sugen man är, men har inte tid för
en hund så det kommer bli någon annan
som får ta hand om den.
Men otroligt söt var den iallafall!

På tisdag



På tisdag ska jag åka med Mia, Niklas och Johanna till Liseberg. Det ska bli riktigt kul! Lite jobbigt för dem bara, som ska åka hela vägen från Motala. Men det är det ju värt. Mia sa till mig att hon inte gillade saker som snuttade för mycket, och själv skulle jag ju helst åka något i stil med detta...


Men eftersom det inte finns så får jag nog nöja mig med Kanonen, Balder m.m.

EM!

Just de. Helgen spenderades ju faktiskt i Nyköping ¨på Cheerleading EM. Det var mycket kul även om jag belv helt stum av hur SJUKT oorganiserat det var! Men tänkte lägga in lite bilder som jag tog, men Anna har mitt minnes kort. Så det får nog vänta lite till.


Beslut som betytt...

Looking back over my shoulder
I can see that look in your eye
I never dreamed it could be over
I never wanted to say goodbye

Biten i foten?

De senaste nätterna har jag sovit mindre bra. Det beror på flera olika anledningar men en är helt klart att det är så fruktansvärt varmt i mitt rum!!! Fattar det inte. Jag har iof kvälssol men persienerna är nerdragna, fönstret är uppet och fläkten är på. Men ändå är det iallafall nästan 30 grader i mitt rum.
En annan anledning är att jag har haft svårt att koppla av. Så mycket att tänka på. Men igår skulle jag på allvar försöka sova i tid. Så jag går och lägger mig i mitt bastu-rum. Då kommer Lillebror in i mitt rum och hoppar upp i sängen. Och det är ju inte så farligt men het plötsligt börjar han bita mig i foten! Precis som om han trode att det var någon leksak. Så då var det bara att stoppa in fötterna under täcket och istället nästan få värmeslag.

Här är iallafall en bild på hur det kan se ut när Lillebror sover.


RSS 2.0