Cesar är Lillebrors nya lillebror

         

    


Bolt

Det kan ju inte vara någon som har missat denna världsstjärna som fullkomligt har utklassat allt motstånd på 100m och 200m. Man kan ju inte gör annat än undra hur sjukt snabbt han kan springa?
Jag tror typ att jag skulle kunna springa 100m på den tid han springer 200m! Gaaalet

 

Bara...

Bara för att jag hittade en så rolig film på You Tube

Träning

Jag är nyss hemkommen från en träning med Coed. Det var mycket kul och jag känner mig öm i hela kroppen. Jag blev tvingad att köra gymnastik eftersom alla skulle prova. Vad skulle jag göra då? Jo, STILLA SALTO! Herregud säger jag bara. För att förstå mina gymnastik kunskaper så kan jag säga att det tog mig 5 år att lära mig hjula, och jag har aldrig helt lärt mig att göra rondat. Så innan var jag rädd så att jag skakade. Men det är det som är fördelen med att ha starka killar i ett coed lag. De kan få till och med mig, som är som en heffakulmp i hela kroppen när när jag är uppochner, att göra en salto utan att helt slå ihjäl mig. Och det var faktiskt kul! Jag gjorde tre stycken men när jag gjorde den sista så hade jag verkligen bestämt mig för att landa på fötterna och då glömde jag att dämpa så jag fick jätte ont i rumpan och svanskotan. Nästan på samma ställe som när jag skadade mig i höstas. Men det var det nästan värt =P


Lång dag...

Som jag misstänkte så kom träningsvärken krypandes idag, men det var mest skönt faktiskt.

Idag skulle jag hoppa in och jobba lite extra. Det är inventeringar så jag ska även jobba fredag och lördag. Men då kommer det inte att vara sånna mördar dagar. Idag jobbade vi nämligen 8-20. Det kan även beskrivas som 12 timmar! Men det va det värt. Körde truck de sista 4 timmarna typ så tiden gick hyfsat fort.

Hittade även två nya filmer på jobbet som bara måste ses. Den första var Fired Up som är en cheerfilm. Verkar dock inte vara speciellt bra, men det är ju cheer iallafall!
Nästa "film" var Weeds säsong 4!! Jag älskar Weeds. I höstas lånade jag och Cicci säsong 1,2 och 3 från jobbet och tittade på. Fast inte samma dag så klart. Men nu har de äntilgen fått in säsong 4 så måste planera in en Weeds kväll nu så småningom så jag får lite uppdatering om vad som händer i den lilla staden Agrestic.


Välkommen träningsvärk

De senaste veckorna har jag fått en hel del förfrågningar som har låtit ungefär så här.
"Ska du sluta i cheer?"
Mitt svar till alla har varit
"Ja, jag ska sluta i Royal"
Sedan har följd frågan kommit
"Men ska du sluta helt eller ska du byta till mfc?"
Det har jag valt att inte svara på, men nu gör jag det.
"Ja, jag ska byta till mfc"

Anledningen till att jag bara sa att jag skulle sluta är att jag ville inte ge de gamla a-jr falska förhoppningar om att jag skulle vara kvar till hösten. Sammtidigt ville jag inte påveka någon att byta förening. Jag anser att det ska vara upp till var och en.

Så nu är det dags att säga hej då till Flugan/Royal. Har vuxit upp i den föreningen (har varit aktiv i 10 år tror jag) och fått uppleva så mycket som jag absolut inte inte skulle vela ha ogjort. Men måste jag prova något nytt.
I måndags var jag där och tränade och idag samma sak. Så oj vad ont jag kommer ha imorgon! Det är ju faktiskt så att jag inte har hoppat sedan SM 08, och inte stuntat sedan SM 07!!!

Så jag hoppas på ett år med massa kul!

RSS 2.0