Orust

I helgen så skulle det ju bli mycket varmt väder och det bästa stället att spendera varma dagar är ju inte i Borås. Så vi bestämde oss för att åka till Theres stuga uppe på Orust. Kunde inte ta med kameran ut på öarna men här kommer lite andra bilder.

Först åkte vi förbi hemma hos Theres föräldrar för att ge katterna mat. Här är deras tjocka katt Felix.




Sån här fin utsikt har de från huset


Såg en bil det stod TMG på. Så vi fick jaga ikapp den för att kunna fota. För er som inte vet så står det för Tokiga Masar Götaland.


Therese fotade även mig när jag körde


Super mumsiga smultron hittade vi på gården


Och till frukost åt vi blåbär och smultron




På vägen hem var det västa kön! Kärde i typ 20 km/h från att vi kom på bron till att vi var i Stenugnsund. Vi blev omkörda av cyklister!


Mycket varm och trevlig helg var det iallfall!



YouTube

Var inne på tuben och hittade precis ett svin grymt cheer lag! Älskar musiken framförallt!

Körkort! igen

Satt och tänkte lite och igår var det exakt 2år sedan som jag tog mitt körkort. Det innebär att min prövotid är över! Känns mycket bra faktiskt.
I fredags så kom Salo fram till mig på jobbet. Han pratade massa strunt och ville aldrig komma till saken, men till slut sa han.
"Vi har ganska ont om truckförare på midsommar så vi tänkte att du kanske ville ta truck-kort nästa vecka så du kan köra på midsommar".
Jag blev skit glad. Roligt att få lära sig något nytt. Sedan sa han.
"Känns det okej så? Med tanke på vad som hände när du fick pallen över dig."
För er som inte vet det så rasade en lastpall ner på mig i höstas, men det ända jag kunde säga var.
"Ja det är lungt. Finns nog ingens som har ett bättre säkerhetstänk än jag har."

Så på måndag ska jag börja övningsköra i en sån här.


Allt är



Vad ska man säga?
Vad ska man göra?
Hur ska man dölja det?

I want to ride my bicycle



Jag har precis kommit hem efter att ha varit på Sportson med pappa. Jag har länge funderat på att köpa en cyckel och framförallt då en sån här Monark Katarina. Tyvär så hade de inte den inne, så jag provade en Karin som är likadan men med bara 3 växlar. Sedan provade jag en annan med 7 växlar eftersom Katarina har det. Kändes så rätt när jag cycklade omkring på parkeringen utanför, som förövrigt är samma parkering som Systembolaget använder. Jag bestämde att jag ville ha en vit och när jag skulle betala så sa han att det var 15% rabat! tydligen hade de 15 års jubileum denna helgen. Snacka om slump!


RSS 2.0